Noe­dels met zalm en groen­ten

Bereiding

 

  1. Schil en rasp de gember. Doe samen met de fond, sojasaus en het water in een pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper.
  2. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud stromend water. Meng de sesamolie erdoor. Kook de eieren 6 min. en laat schrikken. Pel en halveer in de lengte.
  3. Snijd de champignons in plakjes. Voeg toe aan de bouillon en laat nog 4 min. meekoken.
  4. Snijd de zalm in blokjes van 1 cm en de salade-ui in ringetjes. Verdeel de noedels over diepe kommen. Schenk de bouillon erop en verdeel de peen, eieren, zalm en salade-ui erover. Serveer direct.
Naar overzicht

Aanverwante recepten


Steeds super verse producten
Culinaire lekkernijen
Meer dan 30 jaar ervaring