Ro­mi­ge spa­ghet­ti met spi­na­zie, zalm en gar­na­len

Bereiding

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Verhit de olie in een wok en roerbak de ontdooide zalmfilet 3 min. op middelhoog vuur. Breek met een spatel in stukken. Voeg de ontdooide garnalen en knoflook toe en wok 2-3 min. mee.
  3. Verwarm de ontdooide spinazie in een steelpan ca. 3 min. Schep de spinazie door de spaghetti. Verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover.
 

Variatietip:

Vega? Vervang de zalm en garnalen door 250 g AH Biologisch kastanjechampignons. Bak de champignons 5 min. op hoog vuur en voeg de verwarmde spinazie toe. Boen ondertussen 1 citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng 1 el citroensap door de saus. Serveer de spaghetti en spinazie-champignonsaus met 100 g AH Biologisch cottage cheese en 1 el citroenrasp.

Naar overzicht

Aanverwante recepten


Steeds super verse producten
Culinaire lekkernijen
Meer dan 30 jaar ervaring