Ge­roos­ter­de oven­groen­ten met zalm


4 personen

10 min bereidingstijd | 40 min oventijd


Allergenen info
Schaaldieren Schaaldieren
Schelpdieren Schelpdieren

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in partjes van 1 cm dik. Snijd de ui in parten.
  2. Meng de vadouvan met de olie en meng door de aardappelen en de ovengroenten. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en laat in 30 min. in de oven gaar worden.
  3. Leg de laatste 10 min. de zalm erbij totdat deze gaar is.
Naar overzicht

4 personen

10 min bereidingstijd | 40 min oventijd


Allergenen info
Schaaldieren Schaaldieren
Schelpdieren Schelpdieren

Ingrediënten


Steeds super verse producten
Culinaire lekkernijen
Meer dan 30 jaar ervaring